ZIARUL DIN SÂNTANA

Zilele trecute am citit pentru prima oară ziarul din Sântana, omologul Gazetei de Curtici de la noi.
Propaganda (pedelistă) se desfăşoară şi acolo fără limite. Se pare că primarii PDL au un ghid de propagandă, că toate publicaţiile sunt la fel.
Ce m-a surprins în mod plăcut a fost calitatea tiparului şi forma gazetei din Sântana. Se vede că e făcută profesionist (mă refer doar la formă). Fără greşeli de ortografie, fără poze de amator, fără texte sau imagini de umplutură. Pe scurt, un ziar care arată a ziar. Deci, e pe jumătate bun.
Din păcate, n-am putut să scanez ziarul şi să-l public pe site deoarece e în format mare (A3). Dar când treceţi prin oraşul Sântana faceţi rost de el şi comparaţi-l cu al nostru. Ceva îmi spune că nici nu costă aşa de mult ca foaia din Curtici.
Iată că am ajuns să fac campanie pedelistă. De fapt am vrut să vă arăt că se pot face şi lucruri de calitate (din nou, mă refer doar la formă). Aştept să descopăr o publicaţie locală 100 % bună – care să aibă şi un conţinut lipsit de minciună, propagandă şi manipulare.

P.S.
Vă recomand şi adresa oficială de web a oraşului, www.primariasantana.ro, un site foarte bine pus la punct, cu informaţii diverse, istorie, livecam, etc.
Încă un capitol la care ei stau mai bine decât noi.

No comments yet

leave a comment

*

*

*