FERIŢI-VĂ DE PERSONAL

Feriţi-vă de personalul Arad – Curtici de la ora 19:58. E o bomba pe roţi. Nu exagerez când spun că acel „motor” e din anii ‘60. Nu vă faceţi planuri de conversaţie în mers sau de vorbit la telefon. N-aveţi cum. Parcă eşti într-un Antonov utilitar (tipul acela care erbicidează primăvara terenurile agricole din jurul oraşului). Am fost cu un astfel de avion şi diferenţa de zgomot nu e mare. Doar că piloţii au căşti antifonice. Ar trebui ca CFR-ul să prevadă astfel de dispozitive pentru personalul de 8. CFR-ul a decăzut mult. Îmi aduc aminte că acum zece ani distanţa Arad – Curtici se parcurgea în 15 minute. Acum se face în 30 de minute. Şi cu trenuri mult mai proaste. Horror !!!

  comments (4)
 • written by Florin Matei February 1, 2012 7:47 am

  Eu ştiu că CFR-ul a ajuns într-un hal fără de hal, dar mai ştiu şi cine a pus umărul – şi încă vârtos – la decăderea căilor ferate. E vorba despre un ins care a fost ani buni – şi în mai multe reprize – ministru al Transporturilor.

 • written by Razvan Bulboaca February 1, 2012 9:44 am

  Da, e acelasi care la sfarsitul anilor 90 declara la Tuca Show ca Romania n-are nevoie de autostrazi. Si care acum ceva timp, spunea ca astazi turismul se face cu avionul, deci n-vem nevoie nici de sosele.

 • written by un prieten February 6, 2012 4:11 pm

  …saptamana trecuta am luat trenul rapid sau mai nou Inter Regio din Timisoara spre Iasi…am coborat in Pascani dupa un parcurs de aprox 16H…mers dupa brevet deci fara probleme legate de vreme…ce vreau sa scot in evidenta este ca in 1997 exista un tren rapid care pleca la ora 20.00 din TM si ajungea fix la ora 07.54 in Iasi..deci putin sub 12H de mers… NO COMMENT

 • written by Razvan Bulboaca February 7, 2012 7:25 am

  CFR-ul involueaza continuu. De la sagetile albastre, care au vreo 10 ani nu prea am mai vazut nimic nou. Doar metroul ala argintiu de pe Arad – Curtici. Dar ala e second hand din Germania.
  Ar mai fi totusi un lucru relativ nou care nu are legatura cu viteza trenurilor. Biletele scoase la imprimanta.

leave a comment

*

*

*