CÂŢIVA CAMELEONI

În guvernul actual se regăsesc câţiva cameleoni.
Primul la care mă gândesc e ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu. A fost în guverul Tăriceanu (membru PNL), în toate guvernele Boc. Hop şi-n ăsta nou. Altă măgărie pe care a făcut-o a fost să părăsească Partidul Naţional Liberal după ce a pierdut alegerile parlamentare uninominale din anul 2008 în Buzău. I s-a oferit postul de ministru al Justiţiei în guvernul PDL şi n-a refuzat.
Al doilea e Gabriel Oprea. Fost mare pesedist, prefect al Bucureştiului, “s-a descurcat.” Timpul a trecut, guvernele s-au schimbat, el a rămas. Aşa se întâmplă dacă te “reevaluează” preşedintele ţării, după ce te-a catalogat ca “şeful mafiei personale a lui Adrian Năstase.”
Nici noul prim-ministru nu e departe. Ministru de Externe în guvernul Tăriceanu şi membru de partid a sărit în barca lui Băsescu la SIE. Acum a devenit căţelul lui. Probabil va fi candidatul PDL la prezidenţiale, în 2014. Asta dacă o nu o să devină la fel de mic precum Boc.

  comments (2)
 • written by Florin Matei February 10, 2012 10:49 am

  L-ai uitat pe lăbarul de Berca, Răzvane. Insul e exemplul perfect cu referire strictă la facerea de bine şi la efectele intime ale acesteia.

 • written by Razvan Bulboaca February 12, 2012 11:17 am

  Da l-am omis insa individul nu-mi spune mare lucru. N-am nicio asteptare de la el ca ministru.
  Am mai putea sa ne luam si de cei care au plecat din PNL si au format PLD: Stolojan, Boureanu, Turcan, etc.
  Tocmai din cauza acestor traseisti militez pentru a se modifica legea in sensul ca demisia sau excluderea din partid sa aiba ca efect incetarea mandatului de parlamentar. In administratia locala functioneaza principiul, doar ca nu e tocmai bine reglementat.
  Am mai spus-o. Legea face diferenta intre primar si consilierul local ceea ce nu e corect pentru ca amandoi sunt demnitari chiar daca unul e ales uninominal si celalalt pe lista.

leave a comment

*

*

*