comments (2)
 • written by Alin February 20, 2012 11:55 am

  intr-un fel ii dau dreptate lui ding deoarece il apreciez enorm pentru fair-play-ul de care da dovada si nu numai, dar…. apreciez si biliardul…daca ar fi doar mese de snooker, unde s-ar mai distra amatorii? pentru ca nu poti sa joci snooker din prima…sau daca joci doar snooker..trebuie sa o faci destul de des….:)

 • written by Razvan Bulboaca February 20, 2012 1:47 pm

  Asa este. Ca vechi pasionat si practicant asiduu pot sa spun ca intre biliard si snooker e o diferenta ca de la cer la pamant in ceea ce priveste dificultatea. Multi rad cand le spun ca snooker-ul e unul dintre cele mai grele sporturi.
  Dar ii invit pe cei curiosi sa vada o masa in realitate (dimensiunea ei, arhitectura buzunarelor, complexitatea regulamentului, nr. de bile, etc).
  Intr-adevar lumea nu se inghesuie la snooker nu numai din cauza tarifului mai ridicat, ci si din cauza ca “e prea greu.”
  Ding Junhui e un jucator foarte talentat. Il consider unul dintre cei mai buni jucatori din circuitul mondial profesionist la jocul la snooker. L-am vazut realizand trei snookere consecutive cu doua bile pe masa (roz si negru) ceea ce mi se pare fabulos.

leave a comment

*

*

*