ANTRENOR NOU LA FRONTIERA

Ieșit o perioadă din circuitul fotbalistic, Radu Anca a fost convins de Mihai Sîrbuț să preia banca tehnică a Frontierei Curtici! „Am bătut palma miercuri seară, Radu Anca e noul antrenor principal al nostru”, a anunțat Sîrbuț care, după eșecul de la barajul de promovare de acum un an și jumătate, a îndeplinit rolul omului bun la toate în cadrul echipei de la graniță, fiind președinte, antrenor, jucător sau orice altceva a mai fost nevoie!
Anca (30 de ani) a început fotbalul la Romvest Arad, apoi a urcat la West Petrom Pecica, în Liga a 3-a, unde a fost coechipier cu Sîrbuț. A jucat apoi la UTA, inclusiv în Liga 1, după care au urmat experiențe la CS Ineu și Gloria Arad, la cea de-a doua grupare având prima aventură ca antrenor principal. Ultima implicare în fotbal a fost la Înfrățirea Iratoșu, atunci când acolo activa trupa lui Tie Botizan și Dănuț Drida. În iarnă a fost în tatonări și cu Banatul Sînnicolau Mic.
Tot miercuri, Mihai Sîrbuț l-a înregimentat pe Darius Nadiu, fotbalist cu profil defensiv cu trecut fotbalistic în Ungaria sau la Voința Mailat, legitimat în tur la Progresul Pecica. La Curtici a ajuns și Cristian Popescu, un fundaș stânga tânăr adus de la Victoria LT Sînpaul.
„Mai sunt discuții cu jucători, le vom anunța numele când ajungem la înțelegeri cu ei”, a spus Sîrbuț.

Articol preluat de pe site-ul www.sportarad.ro

    comments (2)
  • written by Florin Matei February 1, 2012 7:44 am

    Ar cam fi timpul ca reprezentanta fotbalistică a Curticiului să facă pasul spre eşalonul al treilea al fotbalului românesc. Eu zic că ,,părădăicarii” merită o echipă în Liga a III-a.

  • written by Razvan Bulboaca February 1, 2012 9:33 am

    N-ar fi rau, insa nu cred ca echipa trece prin cele mai bune timpuri acum. Asa cum scrie si in articol, dupa barajul pe care l-au pierdut la Timisoara, echipa s-a cam dezintegrat.
    Imi aduc aminte ca acum vreo doi ani Frontiera Curtici era cu adevarat o forta. Avea jucatori de valoare si un joc placut.

leave a comment

*

*

*